Hijama en cupping op maat

Een behandeling speciaal op maat gemaakt.

U heeft verschillende klachten en wilt graag hiervoor behandeld worden. Tijdens deze behandeling houdt een therapeut een uitgebreid gesprek met u waarin er naar uw klachten wordt geluisterd. Op basis van dit gesprek zal de therapeut, in overeenstemming met u een behandelplan opstellen. U krijgt daarna een advies over het aantal behandelingen en met welke frequentie u deze dient te ondergaan.

Hijama bij pijn

Dagelijks pijn ervaren kan heel erg belemmerend werken. Pijn zorgt ervoor dat je beperkt wordt in jouw dagelijkse bezigheden. Het heeft invloed op jouw gemoedstoestand, energie en onafhankelijkheid.

Soms is het bekend wat de pijn veroorzaakt en soms blijft men ernaar gissen. Wat wel duidelijk is dat pijn erg ontregelend kan zijn.

Sinds 2014 hebben wij veel mensen mogen behandelen waarvan het merendeel met pijnklachten komt. Sommigen hebben vermindering van hun pijnklachten ondervonden en anderen zijn er helemaal vanaf.

Mocht u pijn ervaren dan adviseren wij u een Hijama-behandeling. Ter ondersteuning van uw pijnklachten bieden wij de volgende behandelingen aan, in de afsprakenmodelule kunt u gewoon kiezen voor Al-Hijama:

Algemene rugbehandeling

Clustercupping

Opmerking

Mocht u veel klachten hebben, dan kan wanneer u dat wenst de behandeling uitgebreid worden met extra cups tegen een extra bijdrage. Dit gaat in overleg met de therapeut.

Hier vindt u een overzicht van onze tarieven.

cupping en de oudheid

Hoe werkt Hijama?

De fysiologische processen achter Hijama volgens de Taibah theorie. Wet cupping is een simpele en voordelige geneeswijze, …

Blauwe plekken na Hijama en wat ze betekenen

Sommige mensen zien de hijama cupping plekjes aan als blauwe plek. Het is echter fout om de plek te zien als een blauwe …

Doet Hijama pijn?

Doet Hijama pijn?   Licht gespannen kwam zij de behandelkamer inlopen, je zag aan haar dat ze nog niet helemaal op haar …