Dry Cupping

Een goed alternatief voor Wet-Cupping

Een goed alternatief voor Wet-Cupping is Dry-Cupping. Bij deze methode worden de Cups op dezelfde plekken geplaatst als bij Wet-Cupping wordt gedaan. Echter het grote verschil is dat er nu geen krasjes op de huid worden gemaakt waardoor er ook geen bloed onttrokken wordt uit het lichaam. Vandaar de naam Dry-Cupping.

Heeft u interesse in een cupping behandeling, maar bent u bang voor de krasjes, dan is dry cupping een uitstekend alternatief.

Tijdens een dry cupping behandeling worden er cups geplaatst net als bij een wet cupping behandeling, alleen wordt er geen bloed onttrokken uit het lichaam.

Door enkel de dry cupping behandeling vindt er toch een diepe bindweefselmassage plaats en wordt de bloedtoevoer en lymfe-afvoer gestimuleerd. Door de verhoogde doorstroming vindt er toch een afvoer van toxische stoffen plaats.


Nieuwe behandeling: Dry Cupping Box

Door de maatregelen die wereldwijd getroffen worden om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan, hebben wij deze tijdelijke behandeling ontwikkeld. Er bleek nog veel vraag te zijn naar Hijama behandelingen en wij leven enorm mee met iedereen, vooral met de cliënten die nu met klachten thuis zitten en nergens terecht kunnen. Vandaar deze behandeling.

Tijdens het intake-gesprek (via beeldbellen) wordt goed geluisterd naar jouw klachten en samen met jou geanalyseerd welke leefstijlpatronen hiervoor kunnen zorgen. Hieruit volgt een advies voor leefstijlverandering, kruiden/supplementen en een dry-cupping behandeling. Je krijgt alles thuis opgestuurd, inclusief een handleiding waarna je aan de slag kan.

Wat heb je nodig:

  1. Advies therapeut
  2. Dry-cupping Box
  3. Een vrijwilliger die jou kan helpen
  4. Een rustig plekje thuis

Interesse? Boek makkelijk een afspraak in via deze link. Onder het kopje Dry-cupping vind je deze behandeling. Is het je eerste consult, kies dan voor 'Dry Cupping Box eerste consult'. Bij de volgende behandelingen kan je op 'Dry Cupping box vervolgconsult' klikken.

Heb je eerst nog wat vragen? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

 

 

cupping en de oudheid

Hoe werkt Hijama?

De fysiologische processen achter Hijama volgens de Taibah theorie. Wet cupping is een simpele en voordelige geneeswijze, …

Blauwe plekken na Hijama en wat ze betekenen

Sommige mensen zien de hijama cupping plekjes aan als blauwe plek. Het is echter fout om de plek te zien als een blauwe …

Doet Hijama pijn?

Doet Hijama pijn?   Licht gespannen kwam zij de behandelkamer inlopen, je zag aan haar dat ze nog niet helemaal op haar …