Hijama Kliniek heeft 4,8 ★★★★★ op Google Reviews

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Wat is cupping?

Cupping is een effectieve therapie die helpt bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verlichten van spierspanning. Ontdek de voordelen van cupping en hoe deze traditionele behandeling je welzijn kan bevorderen. Kies voor cupping therapie en ervaar de natuurlijke manier om je gezondheid te verbeteren. Bezoek onze website voor meer informatie over cupping en maak vandaag nog een afspraak.

Is cupping voor mij geschikt?

Is cupping geschikt voor jou? Als je spier- en gewrichtspijn, stress of chronische vermoeidheid ervaart, kan cupping therapie je helpen. Verbeter je gezondheid en welzijn met cupping. Bezoek onze website voor meer informatie en maak vandaag nog een afspraak voor cupping therapie.

Voor wie is cupping niet geschikt?

Cupping is niet geschikt voor mensen met bloedstollingsstoornissen, ernstige huidproblemen, hartproblemen, of zwangere vrouwen en mensen die bloedverdunners gebruiken Wil je weten of cupping therapie voor jou geschikt is? Bezoek onze website voor meer informatie en raadpleeg altijd een arts voordat je begint met cupping therapie.

Is Hijama Kliniek makkelijk bereikbaar

Hijama Kliniek Amsterdam is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er is in de buurt ook voldoende parkeerplek. De snelweg is op maximaal 5 minuten afstand. Parkeren is betaald behalve op zondag.

Afspraak maken

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt uw afspraak gemakkelijk online inplannen via de website. Klik op boek een afspraak. Komt u er niet uit? Dan kunt u ook bellen of een whatsapp bericht sturen naar +31687090524

Hoe annuleer ik een afspraak?

U kunt uw afspraak gemakkelijk annuleren via de bevestigingsmail die u ontvangt bij het boeken van een online afspraak. U kunt ook annuleren via de telefoon of via whatsapp. Let wel op: Bij het annuleren korter dan 24 uur voor de behandeling zijn wij genoodzaakt om een bedrag van €25,- te factureren.

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Het is helaas niet mogelijk om behandeld te worden zonder afspraak. U kunt wel uw afspraak aan de balie inplannen of langskomen voor een van onze natuurlijke producten.

Komen jullie ook thuis langs voor een behandeling?

Momenteel worden de aan huis behandeling voorzien door Hijamakoerier. Deze richting zich vooralsnog enkel op mannen. Dit zal in de toekomst ook mogelijk zijn voor vrouwen, houd hiervoor onze website van sociale kanalen in de gaten.

Tarieven en vergoeding

Wat zijn de tarieven van een cuppingbehandeling?

Zie voor tarieven de boekingswidget.

Kan ik een vergoeding bij mijn zorgverzekeraar aanvragen?

Vergoedingen zijn mogelijk, bezoek hiervoor de pagina van vergoedingen. Let wel op: Het is uw verantwoordelijkheid om het juiste pakket en verzekering uit te zoeken.

Contact en klachtenprocedure

Hoe kan ik het beste contact met jullie opnemen?

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt bellen, mailen of een whatsapp bericht sturen naar +31687090524.

Ik heb een klacht. Hoe kan ik jullie hier het beste voor benaderen?

Heeft u een klacht? Dan kunt u het beste een e-mail sturen naar info@hijamakliniek.nl. Wij streven ernaar binnen enkele dagen uw e-mail te beantwoorden.

Klaar voor een cupping behandeling?