Voeding
buro@succesvol-ondernemen.nl
Voeding
11/01/2019
2 min
2

De werkzaamheid van Habba sawda bij astma

11/01/2019
2 min
2

Habba sawda bij astma.

Habba sawda, “een genezing voor alles, behalve voor de dood” volgens de profeet Muhammad (salla Allahu alayhi wasallam). In principe is dat voor moslims voldoende om ervan uit te gaan dat iets werkzaam is. Echter blijft het altijd interessant om de wetenschap achter dergelijke uitspraken te leren of te ontdekken. Ditmaal nemen wij de werkzaamheid van Habba sawda, of black seed bij astma onder de loep. Hoe Habba sawda werkt bij astma-patiënten en welke voordelen men bij het gebruik ervan ondervindt.

https://youtu.be/3FxWO29_mew

Wat is astma

Astma is een ontsteking van de longen. De ontsteking is bij astma blijvend en dit kan vele klachten veroorzaken. Bij astma verstrakken de spieren rondom de luchtwegen, wat ervoor zorgt dat de luchtwegen vernauwen. De ontsteking veroorzaakt zwelling rondom de luchtwegen en afzet van slijm. Het resultaat is nog minder ruimte om te ademen en benauwdheid.

Habba sawda bij astma

Astma in cijfers

In Nederland zijn er ruim 640.000 mensen met astma. De ziekte treft meer vrouwen dan mannen. Het aandeel van kinderen binnen deze groep is ongeveer 100.000. De verwachtingen zijn dat het aantal mensen met astma in de komende jaren zal stijgen.

Wat doet Habba sawda

Habba sawda, welke kracht zit er in dit kleine zaadje. Het bevat meerdere gezondheidsbevorderende eigenschappen, waaronder enkele waar astmapatiënten baat bij hebben. Habba sawda geeft het immuunsysteem een boost, vermindert ontstekingen en biedt verlichting bij problemen met de luchtwegen.

Habba sawda bevat een actief component genaamd ‘nigellon semohiprepinon’. Nigellon kan de symtomen van astma en allergieën tegengaan. Dit stofje zorgt ervoor dat de luchtwegen ontspannen en dat er minder histamine in de bloedbaan terechtkomt. Verder bevat Habba sawda een stofje genaamd thymohydrochinone, deze heeft ontstekingsremmende eigenschappen en zorgt ook voor minder histamine in de bloedbaan. Dit is de perfecte samenstelling om astmatische klachten tegen te gaan.

Uiteindelijk zorgen deze stoffen voor minder ontstekingen, minder slijmopbouw en ze ontspanning van de luchtwegen. Hierdoor kan je makkelijker ademhalen. Een echte zegening voor mensen met astma.

Hoe gebruik je Habba sawda ter verlichting van astma?

Habba sawda is op verschillende manieren te gebruiken.

  • Inname via de mond: Habba sawda kan ingenomen worden middels capsules, zaadjes, of in de vorm van olie.
  • Insmeren: Je kan er ook voor kiezen de olie te mengen met olijfolie. Neem een schoon bakje en voeg 1 deel zwarte zaad olie, en 5 delen olijfolie toe. Meng deze oliën vervolgens goed samen en smeer een beetje met ronde bewegingen op je borst.
  • Inhaleren: Maak weer dezelfde samenstelling van olijfolie en zwarte zaad olie. Verwarm dit een beetje op laag vuur, zodra de dampen beginnen vrij te komen adem je deze in. Dit kan helpen slijmvorming tegen te gaan en de luchtwegen te ontspannen.

Los van astma kan je bovenstaande methodes ook gebruiken bij allergieën, ademhalingsproblemen, maar ook neusverkoudheid.

Waar koop je Habba sawda?

Belangrijk is dat je Habba sawda van hoogwaardige kwaliteit gebruikt, zodat je verzekerd bent van alle actieve bestanddelen in het zaadje. In onze webshop www.siha.nl, verkopen wij speciaal geselecteerde biologische Habba sawda, speciaal samengesteld door Nature’s Blends. In onze webshop bieden wij een volledig assortiment aan Habba sawda producten. Natuurlijk mag je ook bij ons langskomen in de kliniek voor de aanschaf van deze geweldige producten.

Habba Sawda

Ken jij iemand die hier baat bij zou kunnen hebben, deel het dan met hem/haar.

Reacties
Categorieën