Hijama
buro@succesvol-ondernemen.nl
Hijama
09/20/2019
1 min
0

Werkt Hijama tegen ziektes?

09/20/2019
1 min
0

Alleen Hijama is vaak niet genoeg

Werkt Hijama tegen ziektes? Regelmatig krijgen wij personen in de kliniek die hopen dat Hijama hun voor eens en voor altijd van hun klachten afhelpt. Hopende op Hijama als ‘magische pil’, als oplossing voor alle gezondheidsproblemen.

Helaas, gaat die vlieger niet op. Ondanks dat Hijama een grote bijdrage levert aan het herstel van het lichaam, dient men zelf ook het een en ander te doen.

https://youtu.be/mCiPJUkkJ6c

Hijama reinigt het lichaam van..

Hijama reinigt het lichaam van toxische stoffen, hierdoor wordt geprobeerd om het lichaam weer terug in balans te krijgen. Maar als je daarna weer een ongezonde leefstijl volgt en veel toxische stoffen opneemt, bijvoorbeeld via je voeding dan ben je eigenlijk aan het dweilen met de kraan open.

Het belang van gezonde voeding en beweging wordt vaak onderschat. We leven in een tijd waar bewerkte voeding een steeds groter aandeel krijgt op de voedselmarkt, er wordt ons steeds meer uit handen genomen door de moderne ontwikkelingen.

Hijama Gezonde Leven

Daarnaast hebben velen van ons een kantoorbaantje, waardoor wij de hele dag een ongezonde houding aannemen en weinig bewegen.

Verder hoeven wij in de praktijk ook steeds minder te bewegen, je kan nota bene het licht aan en uit doen middels je smartphone.

Even wandelen naar de supermarkt zit er soms ook niet meer in, de auto is toch veel handiger! En de boodschappen hoef ik dan ook niet meer te tellen. Sterker nog ik laat de boodschappen lekker bezorgen tot in de keuken.

Op zich zijn deze ontwikkelingen geen ramp, we krijgen heel veel tijd terug die we goed kunnen benutten. Wel is het belangrijk dat wij hier bewust mee omgaan.

Het is belangrijk dat we..

Het is belangrijk dat we ons tekort aan bewegen compenseren door middel van bijvoorbeeld sport.

Ons lichaam heeft beweging nodig, als je rugklachten hebt moet je juist lekker gaan bewegen. Hierdoor worden je spieren sterker en zul je minder pijn voelen op den duur.

Een combinatie van Hijama en het aannemen van een nieuwe, gezonde leefstijl zal een oplossing zijn voor veel van je klachten.

Je hebt de eerste stap genomen met het ondergaan van een Hijama behandeling, maar daarna begint het echte werk pas van leefstijl verandering en het kritisch evalueren van jouw dagelijks leven om zodoende jouw lichaam en geest weer in balans te krijgen.

Onze therapeuten zullen jou hier ook mee helpen en over kunnen adviseren.

Reacties
Categorieën