Hijama
buro@succesvol-ondernemen.nl
Hijama
10/18/2019
2 min
0

Hoe werkt Hijama?

10/18/2019
2 min
0

Hoe werkt Hijama bij Hijama Kliniek Amsterdam

Een Hijama behandeling is vaak best spannend, vooral zo een eerste keer. Het is dan ook niet gek dat je jezelf afvraagt hoe de behandeling precies in zijn werk gaat.

https://youtu.be/SUQXVFPPLb8

Eerst een intakegesprek

Bij Hijama Kliniek Amsterdam nemen wij rustig de tijd voor jou. Eerst wordt er begonnen met een intakegesprek. Als eerste worden de veiligheidsvragen gesteld om te kijken of Hijama een geschikte therapie voor jou is. Jouw gezondheid en veiligheid staat bij ons voorop. Mocht Hijama geen geschikte therapie voor jou zijn dan zullen wij deze ook niet bij je uitvoeren. Hijama is een goede therapie waar je veel baat bij kunt hebben, mits de therapeut zich aan alle veiligheidsvoorwaarden houdt. Bij ons in de kliniek hoef je je hierover geen zorgen te maken.

De klachten waarvoor jij Hijama wilt

Na deze vragen gaan wij het hebben over je klachten. Waar kom je voor? Waar heb je last van? Heb je de klachten al lang of zijn deze recentelijk op komen spelen? Samen met jou pluizen wij de klachten uit tot op de bodem om zodoende tot een juiste Hijama-behandelplan te komen. Om tot de kern van de zaak te komen is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij onze therapeuten.

Onze therapeuten worden dan ook naast hun kennis en expertise op het gebied van Hijama en gezondheid geselecteerd op persoonlijkheid. Wij geloven erin dat wanneer jij je niet helemaal open kunt stellen en alles durft te zeggen tijdens een behandeling, wij jou ook niet de optimale behandeling kunnen geven. Vandaar dat het van essentieel belang is dat jij je op je gemak voelt.

Hoe werkt Hijama behandeling

Hoe werkt Hijama? Het Hijama behandelplan

Wanneer er een goed inzicht in de klachten is, wordt er een behandelplan opgesteld. Het opstellen van het behandelplan wordt ook weer samen met jou gedaan. Zeker als je veel klachten hebt, dan is het voor ons belangrijk om te weten welke klachten de hoogste prioriteit hebben. Daarna krijg je advies over hoe vaak je terug dient te komen en met welke frequentie je een behandeling dient te ondergaan. De meeste mensen hebben baat bij 4 behandelingen met een frequentie van één keer in de 2 á 4 weken.

Hijama in stappen

Na het bespreken van het behandelplan worden de cups klaargelegd en mag jij je uitkleden en plaatsnemen op de behandeltafel. Meestal moet je dan op je buik gaan liggen, aangezien wij vaak beginnen met een behandeling op de rug. Een Hijama behandeling kan opgesplitst worden in verschillende stappen:

  1. Het plaatsen van de cups op de huid.
  2. Het verwijderen van de cups om oppervlakkige krasjes te maken op de huid.
  3. Het terugplaatsen van de cups.
  4. Het verwijderen van de cups en het beetje bloed dat onttrokken is uit het lichaam.

Doet Hijama pijn?

Wil je weten of Hijama pijn doet, hou dan onze volgende blog in de gaten.

Heb jij wel eens Hijama gehad? Vond je het pijnlijk, deel jouw ervaring met ons.

Reacties
Categorieën